ΝΕΟ! Τώρα εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη σας για μεταφορά ή μετακόμιση, σε όλη την Ελλάδα, σε εκπληκτικές τιμές.  Πάρε προσφορά
κλείσιμο

Ποιοτική προβολή. Υψηλή απόδοση. Μείωση κόστους

Προβάλλετε με τον πλέον ποιοτικό τρόπο τα ακίνητά σας. Εξυπηρετήστε περισσότερα αιτήματα
έως και 10X φορές ταχύτερα, πιο αποτελεσματικά, προσφέροντας υποδειγματικές υπηρεσίες.
Κάντε ευκολότερη την πώληση, εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο, πόρους και χρήματα.

Αποτελεσματικές αγγελίες χωρίς διαφήμιση

Αν το ακίνητό σας είναι η καλύτερη επιλογή για έναν ενδιαφερόμενο τότε αυτόματα θα εμφανίζεται στην πρώτη θέση στη λίστα αποτελεσμάτων. Στο petradaki κανείς δεν πληρώνει για να προβάλλεται η αγγελία του υψηλότερα. Η σειρά εμφάνισης εξαρτάται από το βαθμό κάλυψης των κριτηρίων της κάθε ζήτησης. Αυτά που ταιριάζουν περισσότερο προβάλλονται υψηλότερα και ακολουθούν τα ακίνητα που είναι λιγότερο σχετικά (εφόσον καλύπτουν όλα τα αναγκαία κριτήρια). Αυτό το «αποδεικνύουμε» βάζοντας μια βαθμολογία (score) δίπλα σε κάθε ακίνητο στη λίστα των αποτελεσμάτων.

Με άλλα λόγια, ξεχωρίζουμε το ακίνητο σας στους ώριμους και πιο σοβαρούς ενδιαφερόμενους ΧΩΡΙΣ να πληρώσετε ούτε 1 ευρώ σε διαφήμιση! Εκεί δηλαδή που πραγματικά υπάρχουν οι περισσότερες πιθανότητες. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αποτυπώστε πλήρως ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία στη φόρμα καταχώρησης.


Όφελος: 

1. Μηδενικό κόστος διαφήμισης.
2. Εγγυημένη υψηλή προβολή του ακινήτου στους καλύτερους ενδιαφερόμενους για αυξημένες πιθανότητες πώλησης.

Λήψη ζητήσεων ιδιωτών που διασταυρώνονται άμεσα! Όχι μόνο ένα email

Όταν ένας ιδιώτης ψάξει για ένα ακίνητο στο petradaki και δεν το βρει μπορεί με ένα κλικ να προωθήσει την αναλυτική ζήτηση του σε μεσιτικά γραφεία (το έχουμε κάνει ασύλληπτα εύκολο!)

To καλύτερο όμως είναι ότι η ζήτηση αυτή δεν έρχεται απλά ως ένα email το οποίο θα πρέπει να το διαβάσετε (αν δεν έχει πάει στα spam), να το αξιολογήσετε, να μιλήστε στο τηλέφωνο, να σημειώστε όλες τις απαιτήσεις του πελάτη, να το καταχωρήσετε και μετά να ξεκινήστε το ψάξιμο για να δείτε αν μπορείτε να το ικανοποιήσετε. Καταχωρείται αυτόματα στο petradaki χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα εσείς και είναι έτοιμη να την τρέξετε στο χαρτοφυλάκιό σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πατώντας μόνο ένα κουμπί να διασταυρώσετε άμεσα τη ζήτηση και να δείτε σε δευτερόλεπτα αν έχετε διαθέσιμο ακίνητο εσείς ή κάποιος συνεργάτης σας πριν ακόμα επικοινωνήσετε με τον ενδιαφερόμενο. Χωρίς να χάνετε καθόλου χρόνο αξιολογείτε γρήγορα κάθε ζήτηση και αποφασίζετε με ποια προτεραιότητα και πως θα τις χειριστείτε. Τέρμα τα χαρτάκια, οι σημειώσεις και οι υπενθυμίσεις που χάνονται! Σε λιγότερο από 30" από τη στιγμή που λάβετε μια ζήτηση μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες υποδείξεις και να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι στην πρώτη συνομιλία με τον υποψήφιο πελάτη, και γιατί όχι να τον εκπλήξετε προτείνοντας μια εξαιρετική επιλογή!

Δεν έχετε κάτι να δείξετε; Κανένα πρόβλημα. Επιλέξετε ώστε η συγκεκριμένη ζήτηση να διασταυρώνεται αυτόματα και ξεγνοιάστε.! Όταν βρεθεί κάτι σχετικό θα ειδοποιηθείτε από το petradaki. Χωρίς δηλαδή να κάνετε τίποτα το petradaki στέλνει τον πελάτη σε εσάς, δημιουργεί τη ζήτηση, την αποθηκεύει στο λογαριασμό σας και την τρέχει καθημερινά, ενώ εσείς μπορεί να κάνετε διακοπές!


Όφελος: 

1. Μείωση του χρόνου διαχείρισης και εξυπηρέτησης ζητήσεων έως και 80%.
2. Κατακόρυφη αύξηση της παραγωγικότητας.

Εντοπισμός σε 1 λεπτό ακινήτων που θα απαιτούσαν ώρες ψαξίματος

To petradaki διαθέτει τον πιο εξελιγμένο μηχανισμό αναζήτησης ακινήτων. Τα κριτήρια αναζήτησης χωρίζονται πλέον σε αναγκαία και επιθυμητά. Αναγκαία είναι αυτά που θέλουμε οπωσδήποτε να διαθέτει το ακίνητο (πχ. 3Υ/Δ, αυτόνομη θέρμανση, parking) και επιθυμητά (πχ. θέα θάλασσα, πλησίον μετρό έως 1km, 1 κλειστό parking, super market έως 500μ, τζάκι) αυτά δηλαδή που ναι μεν θα θέλαμε να υπάρχουν, όμως δεν θα απορρίπταμε κάποιο ακίνητο αν δεν τα είχε. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε εύκολα και γρήγορα να εντοπίσουμε με ακρίβεια ακίνητα με τέτοια λεπτομέρεια, ώστε να ικανοποιούμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Η σημαντική μας διαφοροποίηση είναι ότι δεν αποκλείουμε κανένα ακίνητο, όσα και να είναι τα επιθυμητά κριτήρια σε μια αναζήτηση.

Με το petradaki μπορείτε την ίδια στιγμή που μιλάτε με έναν ενδιαφερόμενο να του προτείνετε κυριολεκτικά τα καλύτερα ακίνητα από το χαρτοφυλάκιο το δικό σας ή και των συνεργατών σας. Όσα έχουν ενδιαφέρον μπορείτε με ένα κλικ να τα βάζετε σε έναν φάκελο όπως θα βάζαμε κάποια προϊόντα που θέλουμε να αγοράσουμε σε ένα καλάθι. Έτσι πριν φύγει ο πελάτης σας θα του έχετε ήδη στείλει μια επαγγελματική πρόταση με τα στοιχεία σας να τη δει στο email του όταν πάει σπίτι του. Όλα αυτά με μερικά μόνο κλικ. Αυτό σημαίνει επαγγελματισμός. Εντυπωσιάστε τον!


Όφελος: 

1. Ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση πελατών χωρίς πρόσθετα κόστη.
2. Μείωση έως 60% του χρόνου αναζήτησης, επικοινωνίας και συντονισμού.
3. Αύξηση 30% των αιτημάτων που διαχειρίζεστε.

Όλες οι αναζητήσεις στον αυτόματο πιλότο

Θέλετε ένα ερώτημα ή μια ζήτηση πελάτη να την ψάχνετε καθημερινά; Με ένα κλικ τα αποθηκεύετε και καθορίζετε τη συχνότητα που θέλετε το petradaki να «τρέχει» το ερώτημα ή τη ζήτηση για λογαριασμό σας. Όταν εσείς ή κάποιος συνεργάτης σας προσθέσει ένα σχετικό ακίνητο στο χαρτοφυλάκιό του, αλλάξει η τιμή ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό, το petradaki θα σας ενημερώσει άμεσα! Είτε έχετε μία ζήτηση να εξυπηρετήσετε, είτε 1000, ο χρόνος ψαξίματος κυριολεκτικά μηδενίζεται αφού το petradaki κάνει την πιο χρονοβόρα δουλειά για εσάς! Μπορείτε πλέον να θυμάστε «τα πάντα», ώστε να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και εγγυημένα να προτείνετε στους πελάτες σας τα καταλληλότερα ακίνητα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στις περιπτώσεις δύσκολων ή ιδιαίτερων ζητήσεων για τις οποίες δεν θα αφιερώνατε το χρόνο ή τους πόρους.


Όφελος: 

1. Μείωση 30% του κόστους διαχείρισης αιτημάτων.
2. Εξυπηρέτηση τουλάχιστον 50% περισσότερων «απαιτητικών» ζητήσεων, ώστε να μη χαθεί κανένας πελάτης.
3. Περισσότερος χρόνος για πωλήσεις και πιο προσοδοφόρες ενέργειες.

Διασύνδεση χαρτοφυλακίων και πλήρης συντονισμός με επιλεγμένους συνεργάτες

Δημιουργήστε αμφίδρομες συνεργασίες που θα διευρύνουν το χαρτοφυλάκιό σας. Επιλέξτε με ποια μεσιτικά γραφεία επιθυμείτε να συνεργαστείτε και να βλέπετε ένα κοινό, ενιαίο χαρτοφυλάκιο. Αυτόματα όλοι θα ενημερώνονται στο δευτερόλεπτο και θα είναι συντονισμένοι σε κάθε προσθήκη ή αλλαγή ακινήτου. Επίσης, κάθε εσωτερική αναζήτηση θα περιλαμβάνει πλέον και τα ακίνητα ιδιωτικά των συνεργατών τα οποία δεν εμφανίζονται δημοσίως. Εσείς και οι συνεργάτες σας θα μπορείτε να κάνετε διασταυρώσεις αιτημάτων χρησιμοποιώντας την ίδια εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης και να εντοπίζετε άμεσα τις καλύτερες υποδείξεις, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο!


Όφελος: 

1. Ελαχιστοποίηση του χρόνου επικοινωνίας για ανταλλαγή πληροφοριών.
2. Διεύρυνση των περιοχών δραστηριοποίησης.

Διαχείριση Χαρτοφυλακίου

Χρησιμοποιώντας το petradaki έχετε στη διάθεσή σας ένα βασικό εργαλείο για τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου και των ζητήσεων ιδιωτών, ώστε να δουλεύετε πιο αποτελεσματικά, να προσφέρετε καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και να εξοικονομείτε σημαντικό χρόνο από ενέργειες που δεν αποφέρουν άμεσα χρήματα. Συγκεκριμένα προσφέρονται οι παρακάτω δυνατότητες:


 • Διαχείριση χαρτοφυλακίου καταχώρηση - επεξεργασία - διαγραφή - ανανέωση - δημοσίευση - εκπλήρωση1
 • Εσωτερική Αναζήτηση στα ακίνητα του χαρτοφυλακίου σας και επιλεγμένων συνεργατών σας
 • Ιδιωτικά ακίνητα που δεν θέλετε να φαίνονται, αλλά να περιλαμβάνονται στις διασταυρώσεις και αναζητήσεις σας
 • Αποθηκευμένα ερωτήματα για εύκολη και άμεση εκτέλεση παλαιότερων αναζητήσεων
 • Διασταυρώσεις εσωτερικά στο χαρτοφυλάκιο σας και των συνεργατών ή σε όλες τις δημοσιευμένες αγγελίες ιδιωτών
 • Φάκελοι λίστες επιλεγμένων ακινήτων για εύκολή πρόσβαση, παρακολούθηση ή εκτύπωση
 • Ειδοποιήσεις από αποθηκευμένα ερωτήματα, νέα αιτήματα, μηνύματα επισκεπτών, διασταυρώσεις, υπενθυμίσεις
 • Διαχείριση Ζητήσεων που είτε καταχωρείτε εσείς, είτε λαμβάνεστε αυτόματα από ενδιαφερόμενους χρήστες
 • Διαχείριση Αναθέσεων που προτείνουν χρήστες για ακίνητα που διαθέτουν
 • Σημειώσεις κατευθείαν στην καρτέλα ενός ακινήτου
 • Αξιολογήσεις ακινήτων που παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον
 • Ασφάλεια Δυνατότητα για άμεση λήψη όλων των δεδομένων σας με ένα κλικ, όσο συχνά επιθυμείτε2

Όφελος: 

1. Ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση ζητήσεων πελατών.
2. Αύξηση παραγωγικότητας και αποτελεσματικότερη διαχείριση αιτημάτων.

Αυτόματη φόρτωση δεδομένωνκαι καθημερινός συγχρονισμός χαρτοφυλακίου

Αν έχετε πολλά ακίνητα στο petradaki έχουμε υλοποιήσει μηχανισμούς για αυτόματη ενημέρωση δεδομένων μέσω web service, XML για custom εφαρμογές και web sites, καθώς επίσης και προγράμματα οργάνωσης μεσιτικών γραφείων.
Ε-agents       Orbit Μεσιτικό Plus       G&G Μεσιτικό 4      webRealtor 2.0 Μεσιτικό       iARTS - Real Status       Web Service       XML documents      

 1. Αφορά τη συσχέτιση ακινήτου με συγκεκριμένη ζήτηση η οποία εκπληρώθηκε (δηλ. πουλήθηκε ή ενοικιάστηκε)
 2. Παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα για αυτοματοποιημένη αποστολή σε email & backup devices στη συχνότητα που θα ορίσετε
 3. Η ειδοποίηση θα γίνεται μέσω email ή τηλεφωνικά.
 4. Αναμένεται