ΝΕΟ! Τώρα εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη σας για μεταφορά ή μετακόμιση, σε όλη την Ελλάδα, σε εκπληκτικές τιμές.  Πάρε προσφορά
κλείσιμο

Ποιοτικές αγγελίες ακινήτων από ιδιώτες και επαγγελματίες

Δηλώστε τι ψάχνετε, με κάθε λεπτομέρεια. Σε λιγότερο από 1 λεπτό έχετε τις καλύτερες επιλογές χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε σελίδα και να διαβάσετε κείμενα. Γλιτώστε χρόνο, χρήματα και άσκοπες μετακινήσεις.
Κριτήρια αναζήτησης αγγελιών ακινήτων
Πόσο γρήγορα μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω;

To petradaki είναι μια εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης ακινήτων που προσφέρει τον άμεσο εντοπισμό των καλύτερων επιλογών. Ο επισκέπτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να δηλώσει τι θέλει. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας με μερικά κλικ ΟΛΑ τα κριτήρια που θα ήθελε να έχει το ακίνητο. Στη συνέχεια ορίζει ποια από αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα και εκτελεί το ερώτημα. Κατευθείαν προβάλλονται τα ακίνητα που ταιριάζουν καλύτερα στα κριτήρια της ζήτησης, σύμφωνα με τη βαθμολογία που έλαβαν κατά την αξιολόγηση από το petradaki.

Ποιότητα

Βασικό μας μέλημα στο petradaki είναι η εξασφάλιση της ποιότητας σε κάθε επίπεδο. Θέλουμε όλοι να πάρουν αυτό που προσδοκούν εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά, χωρίς κόπο και έξοδα. Όσον αφορά τους αγοραστές, αυτό σημαίνει ποιοτική αναζήτηση με αναγκαία και επιθυμητά κριτήρια, πολλά φίλτρα, γρήγορη επισκόπηση αποτελεσμάτων, ολοκληρωμένη πληροφόρηση του ακινήτου, προσθήκη σχολίων και αξιολόγηση ακινήτου, πλούσια, έγκυρη και επίκαιρη πληροφόρηση.

Πως μπορώ να ενημερώνομαι ώστε να μην ψάχνω κάθε μέρα;

Αφού έχεις ήδη τρέξει μια αναζήτηση και δεν έχεις βρει κάποιο ενδιαφέρον ακίνητο, μπορείς να αποθηκεύσεις τη συγκεκριμένη αναζήτηση και να ορίσεις κάθε πότε θα τρέχει αυτόματα ώστε να μη χρειάζεται να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία. Το petradaki θα εκτελεί για λογαριασμό σου την ίδια ζήτηση καθημερινά για λογαριασμό σου και θα σε ειδοποιεί κάθε φορά που βρίσκεται ένα ακίνητο που πληροί τα αναγκαία κριτήρια που έχεις δηλώσει.