Σχετικά με το petradaki

To petradaki δημιουργήθηκε από μια ομάδα στελεχών με πολυετή εμπειρία στους τομείς της πληροφορικής, των συμβουλευτικών υπηρεσιών και του επιχειρείν. Είναι αποτέλεσμα έρευνας & ανάπτυξης πολλών μηνών, διαθέτει ιδιαίτερα στοιχεία καινοτομίας και προσφέρει μια πιο εξελιγμένη online αναζήτηση.

Το petradaki είναι ένας κόμβος προσφοράς και ζήτησης ακινήτων που δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια, την πλούσια πληροφόρηση, την ευέλικτη αναζήτηση και την αποτελεσματική διαχείριση αιτημάτων ζήτησης/ανάθεσης από τους μεσίτες. Απευθύνεται σε όλους αυτούς αναζητούν ποιοτικές αγγελίες για κατοικία, επαγγελματική στέγη ή γη, για πώληση ή ενοικίαση, και σε όσους επιθυμούν να αναρτήσουν μια αγγελία την οποία να μπορούν να βρουν εύκολα οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Η αναζήτηση ακινήτου πολλές φορές είναι μια επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία. Ειδικά, στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, κανείς δεν έχει χρόνο ή χρήματα για σπατάλη. Οι συναλλαγές είναι λιγότερες, οι πελάτες πιο προσεκτικοί και με περισσότερες απαιτήσεις. Δημιουργώντας τα κατάλληλα εργαλεία που αναβαθμίζουν την ποιότητα της πληροφόρησης και την επικοινωνία μεταξύ των ιδιωτών και επαγγελματιών, πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεισφέρουμε ενεργά ώστε ο αγοραστής να πάρει την καλύτερη απόφαση και ο επαγγελματίας να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, γρήγορα, αποτελεσματικά και με λιγότερα έξοδα.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε ώστε την εύρεση του ιδανικού ακινήτου να γίνει εύκολη και ευχάριστη διαδικασία για όλους.