ΝΕΟ! Τώρα εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη σας για μεταφορά ή μετακόμιση, σε όλη την Ελλάδα, σε εκπληκτικές τιμές.  Πάρε προσφορά
κλείσιμο

Καταχωρήστε δωρεάν ποιοτικές αγγελίες ακινήτων
υψηλής απόδοσης, για πώληση και ενοικίαση

Βρείτε τον καλύτερο αγοραστή, καταχωρώντας ΔΩΡΕΑΝ μια αγγελία για πώληση ή ενοικίαση στο petradaki.
Χωρίς να πληρώνετε διαφήμιση, το ακίνητό σας θα προβάλλεται αυτόματα σε υψηλότερη θέση στους πιο ώριμους ενδιαφερόμενους, ώστε να μεγιστοποιήσετε κάθε πιθανότητα επιτυχίας.αγγελία ακινήτου προς ενοικίαση στη ΓλυφάδαΠως λαμβάνω υψηλή απόδοση;

Το petradaki είναι μια εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης ακινήτων. Ο ενδιαφερόμενος δηλώνει τι θέλει και κατευθείαν βλέπει τις καλύτερες επιλογές που ταιριάζουν με αυτό που ζήτησε. Σε κάθε αναζήτηση, όλα τα ακίνητα που διαθέτουν τα υποχρεωτικά κριτήρια που έθεσε ο χρήστης αξιολογούνται και βαθμολογούνται ανάλογα. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι όσα περισσότερα χαρακτηριστικά του ακινήτου σας περιλαμβάνονται στα κριτήρια της αναζήτησης του ενδιαφερόμενου, τόσο υψηλότερα εμφανίζεται η αγγελία σας στη λίστα αποτελεσμάτων. Έτσι διασφαλίζεται ότι οι σοβαροί ενδιαφερόμενοι θα ΔΟΥΝ σίγουρα την αγγελία σας, εύκολα και γρήγορα! Αυτό δηλαδή που θα ήθελε κάθε πωλητής ακινήτου!

Ποιότητα

Βασική μας επιδίωξη και φιλοσοφία στο petradaki είναι η εξασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε όλοι να πάρουν αυτό που ζητούν εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά, χωρίς κόπο και έξοδα. Όσον αφορά τους πωλητές, αυτό σημαίνει πλούσια ολοκληρωμένη παρουσίαση του ακινήτου, ευκολία καταχώρησης, πλούσια πληροφόρηση, άμεσο εντοπισμό της αγγελίας, αποτελεσματική προβολή και στόχευση τους πιο ώριμους σοβαρούς ενδιαφερομένους, εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Πλούσια πληροφόρηση

Αυτό που θέλουν οι περισσότεροι αγοραστές ή ενοικιαστές που αναζητούν ένα ακίνητο είναι η πλούσια και ποιοτική πληροφόρηση. Στο petradaki κάθε ακίνητο καταχωρείται και προβάλλεται ολοκληρωμένα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Περισσότερα από 50 βασικά και πρόσθετα χαρακτηριστικά τα οποία δηλώνονται με ένα κλικ, πολλές φωτογραφίες (έως και 30) ,video, πανόραμα 360, κοντινά σημεία ενδιαφέροντος, πρόσθετα στοιχεία, πλήρη διεύθυνση (πόλη/συνοικία/οδό/αριθμό) και προβολή σε χάρτη. Τα περισσότερα από αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα στη λίστα των αποτελεσμάτων, γεγονός που κάνει την επισκόπηση των αγγελιών από τον ενδιαφερόμενο εξαιρετικά γρήγορή και αποδοτική. Επιπλέον, μπορείτε να βλέπετε τα στοιχεία επισκεψιμότητας και ενημερώνετε την κατάσταση της αγγελίας δείχνοντας στους επισκέπτες ότι η αγγελία παραμένει ζωντανή, φρέσκια και με έγκυρη πληροφόρηση.

Πως εξοικονομώ χρόνο και χρήματα;

Καταχωρώντας μια αγγελία ακινήτου στο petradaki ένα είναι σίγουρο. Αυτός που θέλετε να δει την αγγελία σας, θα τη δει. Οι υπόλοιποι δεν σας ενδιαφέρουν. Έτσι όλοι γλιτώνετε πολύτιμο χρόνο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώνετε χρήματα για προβολή, η οποία και δεν εξασφαλίζει ότι η αγγελία σας θα φθάσει στα μάτια του ώριμου ενδιαφερόμενου. Εκτός αν έχετε αρκετά χρήματα να διαθέσετε για μόνιμο banner!

Αποκλειστική Ανάθεση

Αν δεν βρήκατε ακόμα τον κατάλληλο ενδιαφερόμενο για το ακίνητό σας, βιάζεστε ή για οποιαδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να κάνετε αποκλειστική ανάθεση του ακινήτου σε έναν επαγγελματία μεσίτη που θα επιλέξετε. Ο μεσίτης θα λάβει την πρότασή σας και αφού συμφωνήσετε το ακίνητό σας θα του ανατεθεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Για όλη τη διάρκεια αυτής της χρονική περιόδου θα προβάλλεται στο petradaki με τα στοιχεία του μεσίτη. Μετά τη λήξη της περιόδου, αν δεν επιλέξετε διαφορετικά, επανέρχεται και πάλι σε εσάς εμφανίζοντας τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας.