ΓΚΛΙΑΓΙΑΣ Α. - ΓΚΛΙΑΓΙΑΣ Δ. ΟΕ

ΓΚΛΙΑΓΙΑΣ Α. - ΓΚΛΙΑΓΙΑΣ Δ. ΟΕ


Τηλ: 2463023051, 6947800823  Fax: 2463023051
Web: www.ktimatemporikipt.gr

Περιοχές Δραστηριοποίησης:
Πτολεμαϊδα (Κοζάνη) • Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη - Κέντρο) • Κατερίνη • Κορινός (Πιερία) • Καλλικράτεια • Κασσάνδρα • Μουδανιά (Χαλκιδική) • Θεσσαλονίκη - Ανατολικά Προάστια

ΚΤΗΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: η εταιρία ιδρύθηκε το 1993 στην πόλη της Πτολεμαΐδας, όπου είναι και η κύρια δραστηριότητα της , με σκοπό να υπηρετήσει επαγγελματικά το ακίνητο, μέσα από τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σήμερα η ΚΤΗΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ «ΓΚΛΙΑΓΙΑΣ Α.-ΓΚΛΙΑΓΙΑΣ Δ. Ο.Ε.» είναι σε πλήρη ανάπτυξη. Οι άνθρωποί της, πιστοποιημένοι πωλητές ακινήτων σας βοηθούν στην αγορά ή την πώληση του ακινήτου σας, λαμβάνοντας υπ΄όψιν όλες τις παραμέτρους για την αποφυγή λαθών και εργάζονται δίπλα σας έως την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Στην επαγγελματική πορεία μας έχουμε διαχειριστεί δεκάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ από απλές κατοικίες μέχρι κτιριακά συγκροτήματα και μεγάλους επαγγελματικούς χώρους, από μικρά κτήματα – οικόπεδα μέχρι μεγάλες επαγγελματικές εκτάσεις. Τέλος οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις ενοικιάσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων καθώς και το τμήμα διαχείρισης ακίνητης περιουσίας συνθέτουν ένα ακόμη οργανωμένο τμήμα της ΚΤΗΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ.

Η ΚΤΗΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ συνδυάζει την εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, τη γνώση της αγοράς ακινήτων αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση σε όλα τα θέματα που αφορούν τους τρόπους ευκολότερων και αποδοτικότερων κτηματομεσιτικών συναλλαγών, με την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό, το σεβασμό στο χρόνο και την αυθεντική ανθρώπινη επικοινωνία στην οποία στηρίζεται η φιλοσοφία της.


ΓΚΛΙΑΓΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
6947800823, 2463023051

Περιορίστε τη λίστα των αποτελεσμάτων χρησιμοποιώντας τα παρακάτω φίλτρα:

v
v
v
v

Καθαρισμός επιλογών
 
Αναζήτηση
Σύνολο Εγγραφών:  0
No data to display
Εγγραφές 1-0 από 0
Εγγραφές ανά σελίδα 
v